Хто робив Stage-1 у Дніпрі, поділіться досвідом і контактами?

Всім привіт. Задумався про чип Stage-1, машина вже не на гарантії, тож можна спробувати. Але ніяк не можу визначитися, куди краще поїхати у нас в місті. Оголошень купа, всі себе хвалять, а кому реально можна довірити блок керування — незрозуміло. Хочеться, щоб налаштували без фанатизму, чисто для комфортної їзди містом. Поділіться контактами, де самі робили і скільки відкатали вже?

У мене була схожа ситуація, коли хотілося трохи освіжити відчуття від їзди, але без екстриму і залізяччя. Я вивчав це питання кілька місяців, читав відгуки про різні контори, боявся потрапити на кривий софт від якихось гаражних кулібіних, які тільки блоки палити вміють. В результаті вирішив не ризикувати з невідомими майстрами і обрав професіонально виконаний чип тюнінг Stage-1 у Дніпрі в компанії Кат-Сервіс. Привабило те, що вони роблять повну комп'ютерну діагностику перед процедурою, щоб переконатися, що мотор живий. Налаштуванням я задоволений, машина стала еластичнішою, підхват починається раніше, для повсякденної їзди містом це саме те, що треба, тому рекомендую звернути увагу.

Сверху