Хто пробував бограч за рецептом Торчин і як зробити його густішим?

hepaka

Member
Готувала бограч за рецептом із сайту Торчин, але вийшов трохи рідкуватий. Може, варто менше води або довше тушкувати? Як зробити, щоб соус став густішим, а м’ясо ніжним? Цікавить, чи краще готувати на плиті чи в казані, хто вже пробував, діліться порадами.
 

Galet

Member
Бограч за рецептом Торчин готувала в казані, так виходить густіше і ароматніше. Секрет менше води й довше тушкування на малому вогні. Щоб загустити, можна додати трохи картоплі або ложку томатної пасти. М’ясо виходить ніжне, а соус насичений і пряний.
 
Наріжте свинячі або яловичі ребра, обсмажте до золотистої скоринки. Додайте нарізану цибулю, моркву та перець, обсмажуйте 5 хв. Залийте водою або бульйоном, додайте картоплю та буряк, тушкуйте 30 хв. Додайте томатну пасту, капусту, сіль, перець, паприку, лавровий лист і тушкуйте ще 15 хв. Подавайте гарячим зі сметаною та зеленню.
 
Сверху