Хто купував недорогий спальний гарнітур, нормально служить чи швидко пошкодували?

hepaka

Member
Хто купував недорогий спальний гарнітур, нормально служить чи швидко пошкодували? Дивлюся на бюджетні варіанти з ДСП, але хвилююся за міцність каркаса ліжка та надійність завісів у шафі. Чи не розсиплються меблі після першого року використання, чи краще відразу збирати на масив дерева? Поділіться досвідом, на чому зазвичай економлять у таких наборах.

Galet

Member
У мене бюджетний набір стоїть уже три роки, політ нормальний. Головне не перевантажувати полиці в шафі та обережно користуватися шухлядами комода. Найслабше місце у дешевих меблів це фурнітура, тому я відразу замінила стандартні ручки на дорожчі. Самі плити ДСП зараз досить якісні, головне щоб кромка була добре проклеєна, тоді волога всередину не потрапить.

Раджу звертати увагу на дно шухляд та задні стінки шафи, вони мають бути щільно закріплені. Якщо ліжко в комплекті йде з ламелями, перевірте їхню кількість, чим більше, тим краще для матраца. Бюджетні гарнітури цілком адекватні за свою ціну, якщо не стрибати на ліжку. Я при складанні додатково проклеював усі стики ПВА, це додало конструкції жорсткості. Важливо, щоб фасади не мали різкого запаху клею, це ознака дешевих смол. Також дивіться на ніжки, регульовані варіанти допоможуть виставити все рівно навіть на кривій підлозі. Якщо збираєте самі, не затягуйте шурупи занадто сильно, щоб не пошкодити структуру плити навколо отвору. Для звичайної експлуатації таких меблів вистачає на довгі роки.

Рекомендую обирати моделі з ПВХ кромкою товщиною два міліметри, вона захищає торці від ударів та розбухання. Вдало спальний гарнітур купити недорого https://svit-matrasiv.com.ua/ua/komplekty/ можна в період акцій, тоді за ті ж гроші отримаєте кращу комплектацію з доводчиками. Обов'язково перевіряйте глибину шафи, для вішалок потрібно не менше п'ятдесяти п'яти сантиметрів. Якщо в наборі є дзеркала, дивіться на якість їхнього кріплення до фасадів.
Особисто я надаю перевагу ліжкам з металевим каркасом всередині, це гарантує, що воно не почне скрипіти через місяць. Звертайте увагу на колір, світлі відтінки менше збирають пил і візуально не захаращують простір. Перед замовленням уточніть терміни гарантії на фурнітуру, бо це найперше, що виходить з ладу. При отриманні ретельно оглядайте кожну панель на предмет відколів та подряпин ще до початку складання.

Сверху