Хто де купує мережеві болгарки, щоб і ціна нормальна, і не підробка?

Всім привіт. Згоріла моя стара КШМ, яка служила років п'ять, тепер треба терміново шукати заміну, бо ремонт у розпалі, а без неї як без рук. Акумуляторну не хочу, мені простіше від розетки працювати. Але от питання — де зараз краще замовити якісну мережевну болгарку? В інтернеті купа якихось дрібних сайтів, ціни скрізь різні, боюсь натрапити на якийсь лівий товар чи підробку. Порадьте якийсь надійний магаз з нормальним вибором.

Я минулого року теж міняв КШМ, бо стара згоріла прямо посеред ремонту паркану, і треба було терміново щось вирішувати. Спочатку думав взяти якусь дешеву на ринку біля дому, потім дивився оголошення про продаж б/в інструменту, але там завжди є ризик купити кота в мішку без жодної гарантії. Зрештою вирішив не економити на сірниках і пошукати нормальний спеціалізований сайт, де продають офіційний інструмент. Товариш по роботі скинув мені контакти одного магазину, де якраз було купити оригінальну ушм Деволт онлайн на сайті mytools.com.ua і я вирішив оформити замовлення саме у них. Привезли швидко, все нове, в оригінальній упаковці, працює відмінно і потужності вистачає з головою. Особисто я вважаю, що краще купувати в таких перевірених місцях, щоб потім не шкодувати про витрачені гроші.

Сверху