Хочу відкрити власну кав'ярню. На даному етапі орендувати чи будувати якесь велике приміщення не буду. Хочу ото як зараз роблять, типу модульне приміщення, просто не геть маленьке тільки з віконечком, а так щоб зайти можна і якогось столика там поставити, щоб люди сиділи. Тільки от де краще замовити таку модульну кав'ярню? Можу у вас був досвід і ви порадите?
Ідея з модульною кав'ярнею — це зараз топовий варіант для старту, бо ти не прив'язаний до капітальної споруди і, якщо локація «не зайде», її можна просто перевезти в інше місце. Це набагато безпечніше з погляду інвестицій.
Головне тут — якість каркаса та утеплення, щоб взимку гості не мерзли, а влітку кав’ярня не перетворювалася на сауну. Якщо хочеш повноцінний павільйон зі столиками всередині, то краще одразу звертатися до професіоналів, які роблять все під ключ — від проєктування до внутрішнього оздоблення. В Україні в цьому плані гарна репутація у компанії ТОВ «Трансмодульбуд». У них на сайті можна обрати готові
модульні кав'ярні https://blockunit.com.ua/catalog/modulni-kavyarni/ які виглядають стильно та сучасно, а не як звичайні кіоски.
Раджу обов'язково продумати панорамні вікна — для таких форматів це "мастхев", бо світло і затишок зсередини дуже притягують перехожих. Ну і заздалегідь уточни питання з підключенням комунікацій, бо для кавомашин потрібна хороша напруга.
Успіхів у відкритті, власна справа — це завжди крутий виклик! Вже є місце під установку?