Хочу відкрити кав'ярню

TolkoTu

Member
Хочу відкрити власну кав'ярню. На даному етапі орендувати чи будувати якесь велике приміщення не буду. Хочу ото як зараз роблять, типу модульне приміщення, просто не геть маленьке тільки з віконечком, а так щоб зайти можна і якогось столика там поставити, щоб люди сиділи. Тільки от де краще замовити таку модульну кав'ярню? Можу у вас був досвід і ви порадите?

ArbuZzzz

Member
Хочу відкрити власну кав'ярню. На даному етапі орендувати чи будувати якесь велике приміщення не буду. Хочу ото як зараз роблять, типу модульне приміщення, просто не геть маленьке тільки з віконечком, а так щоб зайти можна і якогось столика там поставити, щоб люди сиділи. Тільки от де краще замовити таку модульну кав'ярню? Можу у вас був досвід і ви порадите?
Ідея з модульною кав'ярнею — це зараз топовий варіант для старту, бо ти не прив'язаний до капітальної споруди і, якщо локація «не зайде», її можна просто перевезти в інше місце. Це набагато безпечніше з погляду інвестицій.
Головне тут — якість каркаса та утеплення, щоб взимку гості не мерзли, а влітку кав’ярня не перетворювалася на сауну. Якщо хочеш повноцінний павільйон зі столиками всередині, то краще одразу звертатися до професіоналів, які роблять все під ключ — від проєктування до внутрішнього оздоблення. В Україні в цьому плані гарна репутація у компанії ТОВ «Трансмодульбуд». У них на сайті можна обрати готові модульні кав'ярні https://blockunit.com.ua/catalog/modulni-kavyarni/ які виглядають стильно та сучасно, а не як звичайні кіоски.
Раджу обов'язково продумати панорамні вікна — для таких форматів це "мастхев", бо світло і затишок зсередини дуже притягують перехожих. Ну і заздалегідь уточни питання з підключенням комунікацій, бо для кавомашин потрібна хороша напруга.
Успіхів у відкритті, власна справа — це завжди крутий виклик! Вже є місце під установку?

Сверху