Дуже рідко залишаю відгуки, але після покупки в HubTech захотілося поділитися враженнями https://hubtech.com.ua Шукав сигналізацію для офісу та кілька камер спостереження, оскільки останнім часом питання безпеки стало особливо актуальним. Найбільше сподобалося, що сайт зручний і зрозумілий: легко знайти потрібні категорії, є нормальні описи товарів, характеристики та актуальна інформація по наявності. Але головне — це робота менеджера. Людина справді розбирається в техніці та не нав’язує найдорожчі позиції. Мені підібрали комплект під мій бюджет, пояснили плюси та мінуси різних моделей і навіть дали кілька корисних порад щодо встановлення. Доставка була швидкою, усе прийшло вчасно. Коли виникло питання з налаштуванням мобільного доступу до камер, я звернувся в підтримку й отримав допомогу буквально за кілька хвилин. Для мене це показник професійного підходу. Зараз система працює стабільно, якість зображення чудова, а сама покупка залишила тільки позитивні емоції. Приємно бачити український магазин, який дійсно дбає про репутацію та клієнтів.