Треба розвісити рекламу

TolkoTu

Member
Хочу розвісити рекламу нового магазину в місті. Планую це зробити на декількох білбордах, підкажіть куди у Вінниці звернутись, щоб сказали скільки це коштує і можливо допомогли розробити плакат.

ArbuZzzz

Member
Хочу розвісити рекламу нового магазину в місті. Планую це зробити на декількох білбордах, підкажіть куди у Вінниці звернутись, щоб сказали скільки це коштує і можливо допомогли розробити плакат.
У Вінниці та і не тільки, білборди досі працюють на ура, особливо якщо магазин відкривається в прохідному місці або біля великих розв'язок. По собі знаю: коли їдеш у справах, очі мимоволі чіпляються за яскраві плакати, тому для старту нового бізнесу це саме те, що треба.
Щодо того, куди звертатися, то краще не бігати по дрібних посередниках, а йти до перевірених агенцій, які мають свою базу і можуть закрити питання «під ключ». Тобі ж треба і місце вигідне підібрати, і щоб дизайн не «колгоспний» був, а реально привертав увагу. Звернись в «АІМ ГРУП» — вони на ринку вже понад 10 років, тому досвіду там вистачає. У них на сайті можна відразу подивитися доступну зовнішню рекламу у Вінниці https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/vinnitskaya-oblasti/vinnitsa прицінитися до локацій і зрозуміти, які саме площини зараз вільні.
Зазвичай вони допомагають і з макетом, бо важливо правильно розставити акценти, щоб людина за пару секунд встигла прочитати назву та адресу. Напиши їм або зателефонуй, вони прорахують кошторис під твій бюджет. Бажаю успіхів з відкриттям, нехай клієнтів буде море!

Сверху