Сучасна вишиванка чи класична сорочка, що краще вдягнути на свято?

Скоро йду на ювілей до керівника, ніяк не можу визначитися з одягом. Вагаюся між класичною білою сорочкою та сучасною вишиванкою. З одного боку, класика завжди доречна, стримана. З іншого боку, хочеться виглядати святково, патріотично. Дрес-код ніби офіційний, але захід проходитиме в ресторані. Що краще обрати, щоб не виглядати надто пафосно, але й не просто?

Galet

Member
Краще обирати вишиванку, зараз це головний тренд на будь-яких заходах. Звичайна сорочка виглядає занадто буденно, наче ви просто з офісу прийшли. Сучасні варіанти з геометричним чи однотонним чорним або білим вишиттям виглядають дуже стильно. Головне, щоб тканина була якісна, льон або цупка бавовна. Тоді образ автоматично стає дорогим, елегантним.

Я за класичну сорочку, бо її простіше комбінувати. Можна додати акцентні великі прикраси, етнічне намисто чи брошку, буде супер. Вишиванка це гарно, але вона зобов'язує. Якщо орнамент надто яскравий, складно підібрати низ, доведеться купувати нові брюки чи спідницю. Класику потім спокійно носитимете на роботу щодня. Для свята просто оберіть шовкову сорочку незвичного крою з цікавими манжетами чи коміром, це завжди безпрограшний бездоганний варіант.

hepaka

Member
Скоро йду на ювілей до керівника, ніяк не можу визначитися з одягом. Вагаюся між класичною білою сорочкою та сучасною вишиванкою. З одного боку, класика завжди доречна, стримана. З іншого боку, хочеться виглядати святково, патріотично. Дрес-код ніби офіційний, але захід проходитиме в ресторані. Що краще обрати, щоб не виглядати надто пафосно, але й не просто?

Слушна думка про поєднання, але сучасна вишита блуза зараз виграє за всіма пунктами. Раджу шукати мінімалістичні моделі, де вишивка йде в тон тканини, наприклад, білим по білому. Це виглядає мегавишукано, не кричуще, чудово пасує до класичних костюмів чи палаццо. Сама довго шукала щось подібне для корпоративу, перебрала купу варіантів.
Дуже якісні та стильні жіночі вишиванки https://kram.kr.ua/zinki/bluza-dovgi/ в інтернет-магазині Крамія знайшла минулого місяця. Взяла там модель з пишними рукавами, орнамент спокійний, сучасний. Одягала з базовими чорними штанами, образ вийшов святковим, але стриманим, якраз для ресторану та офіційного прийому. Орієнтуйтеся на комфорт, якісний крій, щоб річ сиділа ідеально.

Сверху