Сонячні панелі

valentino

Member
Доброго дня всім учасникам форуму! Розглядаю варіант встановлення сонячних панелей для приватного будинку і зараз на етапі вибору постачальника. Цікавить, де краще здійснювати покупку — у спеціалізованих компаніях, через інтернет чи, можливо, у локальних монтажних фірмах, які пропонують повний комплекс послуг. Буду вдячна за ваші рекомендації та досвід, особливо щодо надійності гарантій і подальшого обслуговування системи.

gucci

Member
Хочу поділитися своїм досвідом вибору сонячних панелей, бо сама нещодавно проходила цей шлях і знаю, як складно орієнтуватися серед пропозицій. Найбільше уваги звертала на потужність системи, оскільки вдома живуть троє людей і споживання електроенергії в нас немале, особливо влітку. Зупинилася на сонячних панелях https://electro-shop.com.ua від магазину Electro Shop, бо там асортимент дозволяв порівняти кілька варіантів одразу і обрати найбільш підходящий за співвідношенням ціни та якості. Консультант детально розписав, скільки енергії генеруватиме система залежно від сезону, що дуже допомогло у прийнятті рішення. Доставка по Україні пройшла без проблем, навіть у наш не дуже великий населений пункт все привезли вчасно. Тепер під час відключень електроенергії родина почувається набагато спокійніше, бо базові потреби закриті повністю. Дітям важливо мати світло для навчання ввечері, і тепер це не залежить від графіків вимкнень. Щиро рекомендую звернути увагу на цей магазин, якщо стоїте перед таким же вибором.

Сверху