Щотижневий кешбек в Elslots: як отримати 15% від програшів без вейджера?

dawroxy

Member
Хлопці, хто вже ловив цей щотижневий кешбек в Elslots? Я минулого тижня злив 800 грн на турнірі, бо не встиг відіграти бонус, і в понеділок бачу – повернули 120 грн, бо я на Silver рівні. Без вейджера, одразу на основний рахунок, і вивів без проблем. Але як піднятись до 15%, щоб поверталося більше? Скільки треба прокрутити за місяць, і чи реально тримати оборот, не зливаючи все? Розкажіть, як ви розраховуєте: чи фіксуєте втрати в нотатках, чи просто граєте спокійно? Мій план – наступний тиждень обмежитись 1000 грн, щоб кешбек покрив половину.

daniel0trn

Member
Привіт! Я на Gold рівні вже два місяці, і 12% кешбеку – це спасіння після невдалих сесій. За тиждень злив 2500 грн на live-рулетці, повернули 300 грн у вівторок – одразу покрутив у низьковолатильних слотах і вивів +150. Щоб на 15% піднятись, треба 200к обороту за місяць, але починай з малого: грай по 200-300 грн на тиждень, фіксуй у таблиці. Ось https://paritet-motors.kiev.ua/ – там у профілі видно прогрес до наступного рівня. Порада: обирай слоти з RTP 96+, щоб втрати не кусались.

Сверху