Ніяк не можу визначитися з вибором моделі для нової спальні. Масив дерева виглядає дуже надійно та дорого, але м'яка спинка здається набагато затишнішою, щоб почитати ввечері. Дуже боюсь, що тканина швидко затреться або збиратиме пил, а дерев'яне узголів'я виявиться занадто твердим і незручним для спини.
Вибирайте серцем, але не забувайте про практичність у побуті. Якщо любите комфорт, то м'яке узголів'я це просто знахідка для відпочинку. Зараз є чудові тканини антикіготь, яким нічого не страшно. Ми самі довго вагалися, але врешті взяли комбінований варіант, де каркас з масиву, а спинка оздоблена м'якою вставкою. Це ідеальний компроміс між міцністю дерева та домашнім затишком.
Класні ліжка в Івано-Франківську
https://svit-matrasiv.com.ua/ua/ivano-frankovsk/krovati/ ми знайшли в цьому каталозі, там якраз величезний асортимент обох видів. Працівники магазину допомогли підібрати ідеальну висоту спального місця, щоб було зручно вставати. Дуже класно, що можна одразу подивитися різні кольори деревини та зразки оббивки в одному місці.
Привезли все вчасно, працівники сервісу зібрали ліжко дуже швидко та акуратно. Нічого не рипить, стоїть міцно, а м'яка спинка виявилася дуже приємною на дотик. Ціни цілком адекватні для такої якості, ще й на акцію потрапили. Раджу заглянути до них на сайт, там постійно оновлюється асортимент і можна знайти варіанти на будь-який гаманець. Спеціалісти на місці реально шарять у справі і допоможуть не помилитися з вибором.