Що це за Лісобакт РИНО і як його правильно застосовувати?

hepaka

Member
Хтось користувався Лісобакт РИНО? У мене періодично пересихає горло, іноді болить при ковтанні. Не зовсім розумію, як правильно застосовувати ці таблетки. Скільки їх приймати за день, чи є особливості для дітей? І взагалі, є сенс, якщо болю ще не дуже сильного?

Galet

Member
Я пробував Лісобакт РИНО, допомагає при легкому запаленні горла. Зазвичай розсмоктую по 1 таблетці 3–4 рази на день після їжі. Важливо тримати у роті, поки повністю не розтане. Дітям даю меншу дозу, приблизно половину таблетки, теж кілька разів на день. Болю стало менше вже через день-два.

Варто звернути увагу на тривалість курсу. У мене часто проблема з хронічним дискомфортом у горлі, тому Лісобакт РИНО розсмоктую протягом тижня. Не варто збільшувати дозу, краще дотримуватись інструкції. Інакше ефект не покращиться, а навантаження на слизову зростає. Якщо симптоми сильні або не минають, краще поєднувати з іншими методами полегшення, наприклад теплими напоями.

Мені допомагає робити маленькі кроки у застосуванні. Часто я розділяю добову дозу рівномірно, щоб горло не пересихало між прийомами. І стежу, щоб таблетка повністю розтанула, тоді ефект помітніший. Хоча спершу здавалося складно, швидко звикаєш.
Якщо хочете детальніше про мої методи, можна почитати про Лісобакт РИНО https://lysobact.com.ua/lisobakt-ryno/ там все чітко описано. Рекомендую обрати час, коли легко пам’ятати про кожну таблетку і тримати рідину під рукою, це допомагає зручно розподілити прийоми і не пропускати.

Сверху