Проблема з жовчним міхуром

MerriRouge

New Member
Привіт форумчани. На УЗД знайшли камінці в жовчному міхурі. Терапевт каже, що треба видаляти повністю, поки не почалося запалення. Підкажіть хорошу приватну лікарню у Львові з нормальними хірургами, де роблять такі малоінвазивні втручання. Дякую за поради!

aliss32

New Member
Вітаю! У мене була ідентична ситуація з жовчним, довго тягнула, поки не припекло. В результаті оперувалася у Львів Медікал Центр і тепер усім їх раджу. Переконалася на власному досвіді, що найкраща лапароскопія львів , так саме тут, та й взагалі вся професійна хірургія жовчного міхура зосереджена саме у них. Мені зробили холецистектомію буквально за годину, шрами після проколів зараз майже непомітні. Реабілітація пройшла мега швидко, бо лікар дав чіткі інструкції щодо дієти та відновлення. Звернувшись до них, будь впевнена - все буде зроблено професійно та на вищому рівні.

DonnaTart

New Member
При такой проблеме со здоровьем, лучше больного на время перевезти под контроль специалистов. Чтобы человек смог восстановить свое здоровье. Думаю, вам лучше всего подойдет реабилитационный центр Наша Забота, там оказывают уход за лежачими больными Одесса . Это замечательный реабилитационный центр .Здесь созданы все условия для комфортной реабилитации, а специалисты вызывают доверие с первого общения. Там точно помогут.

Сверху