Потрібна порада по стоматології в Полтаві

serhiipolischuk

New Member
Всім привіт. Ситуація не критична, але неприємна.
Після зими почали сипатися дрібні проблеми із зубами: чутливість, стара коронка під питанням, плюс лікар сказав, що ще два зуби краще не затягувати з лікуванням. Загалом нічого екстреного, але якщо робити все одразу, сума виходить відчутна. Почав шукати стоматологію в Полтаві, сходив на одну консультацію, ціна за план лікування виявилася значно вищою, ніж очікував. Не сказав би, що шукаю найдешевший варіант, але й переплачувати за бренд чи інтер’єр не хочеться. Хочеться знайти місце, де нормально лікують і чесно озвучують ціни, без «потім ще ось це обов’язково». Якщо хтось лікував зуби в Полтаві і може порадити стоматологію з адекватними цінами, поділіться досвідом, буду вдячний.

levkochumak

New Member
Довго відкладав лікування, бо знав, що якщо братися за все одразу, вийде недешево. Коли вже дотягнув до моменту, що треба щось робити, обійшов кілька стоматологій у Полтаві, враження було таке, що намагаються продати максимум. У Palmyra потрапив випадково, по відгуку. Там мені склали чіткий план: три зуби лікуємо зараз, один — пізніше. По грошах вийшло значно спокійніше, ніж я очікував, і головне сума не змінилася в процесі. Лікування зайняло десь два тижні, пройшло вже більше пів року проблем немає, тому для себе це місце залишив як основне.

Сверху