Порадьте парфуми з нотою інжиру

IvanNechaev

Member
Останнім часом дуже подобається запах інжиру в парфумерії, він такий незвичний і свіжий. Шукаю аромат, де ця нота була б головною, але без надмірної солодкості. Можливо, хтось знає класні варіанти від нішевих брендів, які б пахли натурально? Де зараз найбільший вибір таких специфічних ароматів в Україні? Чи є вони в наявності в перевірених магазинах?

Найкращий інжир у світі - це Philosykos від Diptyque, він пахне і плодами, і листям, і навіть деревом. Я бачила його в Ароматек там взагалі дуже хороший вибір цього бренду представлений. Він дуже натуральний, наче ти стоїш під справжнім деревом десь на півдні. Також є цікаві варіанти у Byredo, вони теж люблять використовувати цю ноту. Аромат дуже стійкий, але при цьому легкий і не набридає протягом дня. Я зазвичай купую саме там, бо впевнена, що це оригінал. Доставка приходить швидко, за день-два все вже у мене. На сайті можна почитати відгуки інших покупців, це допомагає з вибором. Раджу спробувати спочатку туалетну воду, вона більш дзвінка. Для літа це взагалі ідеальний варіант.

Сверху