Перша зморшка і втрата пружності: що робити?

ryna021

New Member

Привіт! Мені 28 років, і нещодавно я помітила перші дрібні зморшки біля очей і легку втрату пружності на щоках. Раніше не користувалася нічними кремами з ретинолом, бо боялася подразнення, але тепер думаю спробувати щось більш ефективне для профілактики старіння. Мене цікавлять засоби, які можна використовувати щодня, з натуральним складом, які зволожують і одночасно стимулюють вироблення колагену. Які креми реально допомагають в такому віці і на що варто звернути увагу при виборі?

tom7654

Member
Для вашого віку і перших ознак старіння ідеально підходять засоби для догляду за обличчям, які містять ретинол і пептиди. Крем Лювексан, наприклад, відновлює пружність, освітлює тон шкіри і зменшує зморшки, при цьому його формула м’яка і безпечна для щоденного використання. На сайті https://logic-pharm.com.ua/dlia-oblychchia/ можна купити крем для обличчя для профілактики старіння, він підходить як для денного, так і нічного догляду. Регулярне використання таких кремів дозволяє підтримувати молодість шкіри без дорогих процедур і уколів.

Сверху