Оренда автобусів та мікроавтобусів

KYKANA

Member
Ми шукаємо надійну компанію для оренда автобусів та мікроавтобусів для проведення серії екскурсій високим сезоні. Важливо, щоб транспорт був сучасний, безпечний і з досвідченими водіями – адже це стосується комфорту наших клієнтів. Нас цікавлять умови співпраці, ціни, технічне обслуговування на маршруті, можливість швидкої заміни автобусу у разі форс-мажору, а також доступність в різних регіонах України.

edvard

Member
Після багатьох поїздок Україною я твердо переконався: обирати компанію для оренда автобусів та мікроавтобусів https://stаtustrаvel.com.ua/services/orenda-avtobusiv-ta-mikroavtobusiv-dlya-perevezennya-grupovyh-pasazhyriv/ потрібно дуже уважно. Особисто я користувався послугами Status Travel і хочу поділитися своїм досвідом. Перше: транспорт справді новий або свіжозасвідчений, не відчуваєш себе в переобтяженому старому рейсовому автобусі. Друге: водії тут – профі, з навігаторами і впевненим розумінням локальних доріг, знають, де об’їхати ями або не зупинитися на розбитих трасах; це реально дає плюс у безпеці та швидкості. Третє: сервіс – гнучкий. Якщо раптом група більша або трапився форс-мажор, ви миттєво отримуєте заміну мікроавтобуса або навіть автобусу. Компанія надає варіанти бюджету: від мінівенів для 8–15 осіб до просторих автобусів на 50 пасажирів – все чітко прописано в умовах.

Сверху