Мій улюблений годинник зупинився: що робити?

tom7654

Member
Привіт! У мене проблема з годинником, який я ношу вже понад 10 років. Він завжди був надійним, але раптом перестав працювати: стрілки не рухаються, хоча батарейку я замінював недавно. Я не хочу ризикувати і віддавати його в першу-ліпшу майстерню. Мене цікавить, як правильно обрати сервіс, де відремонтують годинник без сюрпризів і з гарантією, адже для мене це не просто пристрій, а цінний подарунок від близької людини. Чи є перевірені майстерні на Оболоні, де беруться за такі справи професійно і акуратно?

vlad021

Member
Особливо, коли годинник цінний або подарований, не варто експериментувати з випадковими майстрами. Рекомендую звернутися до професійної годинникової майстерні. Наприклад, ремонт годинників оболонь
— тут працюють справжні фахівці, які розбирають механізм і діагностують проблему без поспіху. Вони лагодять як сучасні, так і вінтажні моделі, знають тонкощі швейцарських, японських та європейських брендів. Тут замінюють батареї, скло, ремінці, чистять механізм, відновлюють водозахисні властивості та полірують корпус. Головне — погоджують вартість і терміни після точного огляду, а не на око.

Сверху