Магазин квітів

lasikas

Member
Привіт усім! Можливо, трохи дивне питання, але підкажіть, де у вас є улюблений магазин квітів? Хочеться знайти не просто точку "де стоїть продавець", а місце, куди приємно зайти, щоб надихнутись і вибрати щось душевне. Буває, що заходиш — і там чи то холодно, чи атмосфера ніяка. Може, хтось знає магазин, куди хочеться повертатися навіть без причини?

gucci

Member
Golden Flora – це мій улюблений магазин квітів https://goldenflora.com.ua/ у якому завжди можна знайти щось особливе для будь-якої нагоди. Тут не лише широкий вибір сортів, але й приємна цінова політика, яка дозволяє робити покупки без шкоди для бюджету. Кожен букет, який я брала тут, виглядав справжнім витвором мистецтва і довго тішив око. Особливо подобається, що всі квіти свіже-зрізані, доглянуті, з насиченими кольорами. У Golden Flora завжди можна отримати консультацію та допомогу у виборі, і це великий плюс. Атмосфера сервісу настільки доброзичлива, що хочеться повертатися знову і знову. Для мене цей магазин квітів став місцем, де можна знайти натхнення і маленьке свято в кожному букеті.

Сверху