Квартирний переїзд у Дарниці

MerriRouge

New Member
Привіт! Планую квартирний переїзд у Дарницькому районі й чесно кажучи, трохи хвилююся, бо речей багато - меблі, побутова техніка, крихкі предмети. Хочеться знайти надійну команду, щоб усе зробили акуратно, без поспіху, але й без затримок. Можливо, хтось уже користувався послугами перевізників у цьому районі й може порадити, кого краще обрати, щоб не переплачувати та не переживати за свої речі?

aliss32

New Member
Привіт! Я нещодавно теж переїжджала у Дарниці, і можу порадити компанію MovEx - вони мені реально допомогли. Все https://movex.kiev.ua/uk/gruzoperevozki-darnica.html організували чітко: домовилися про час, приїхали без запізнень, одразу взялися до роботи. Хлопці-вантажники дуже акуратні - жодної подряпини на меблях чи техніці, навіть дзеркала й посуд перевезли цілими. Видно, що знають свою справу й мають досвід у квартирних переїздах. Сподобалося, що працюють швидко, але без метушні, кожен етап під контролем. Ціни адекватні, без “сюрпризів” після завершення роботи. Якщо хочеш спокійний переїзд без нервів - раджу MovEx.

Сверху