Коди для GTA 5 — куди всі поділися?

lasikas

Member
От чесно, вже смішно стало: шукаю всі чіти для GTA 5, а натрапляю тільки на якісь обрізані списки. Там бракує половини кодів, а іноді навіть працюють не всі. Може, це я невміло шукаю? Друзі, ви ж точно десь знаходили повний варіант. Поділіться, бо інакше я піду “чесно” проходити гру

gucci

Member
Я вже кілька років граю в GTA 5 і думав, що бачив у ній усе. Але коли друзі підказали, що можна спробувати чіт коди, я вирішив пошукати щось детальне в інтернеті і знайшов чудову статтю на Gameverse. Там зібрані всі чіт коди https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-5/ які тільки існують, причому дуже зручно структуровано: на транспорт, на зброю, на здоров’я, на рівень розшуку та інші фішки. Найбільше мене здивувало, що все працює чітко й без збоїв, а головне – додає у гру абсолютно новий рівень веселощів. Тепер я можу миттєво викликати літак чи машину мрії і не витрачати час на пошуки, або ж просто включити режим невразливості, щоб побігати містом і робити що заманеться. Єдине, що треба мати на увазі – досягнення після цього не нараховуються, але мене це зовсім не хвилює, бо головне – процес. Раджу всім геймерам, які хочуть отримати море позитиву, почитати цей гайд.

Сверху