Якому інтернет-магазину жиж можна довіряти в плані оригінальності?

Привіт. Короче, розчарувався в локальних точках на ринку, останній раз взяв там Chaser, а він на смак як мило якесь, стовідсотково лівак попався. Хочу повністю перейти на онлайн-закупівлі. Підкажіть, де ви самі постійно берете заправки і впевнені за якість? Бажано, щоб сайт був зручний, без цього рекламного шлаку, і відправляли Новою поштою без затримок у три-чотири дні.

Розумію твій біль, знайти оригінальний Chaser в офлайні зараз реально лотерея, сам кілька разів натикався на відвертий лівак із дивним хімічним присмаком. Довго шукав нормальне місце в мережі, перебирав великі портали, порівнював відгуки на різних гілках, бо не хотілося знову викидати гроші на вітер. В результаті зупинився на Vape Hydra де тепер і купую всі рідини для електронної сигарети https://vapehydra.in.ua/ua/ridini які мені потрібні на місяць наперед. Сайт у них досить простий і зручний, без зайвого інформаційного сміття. Смаки відповідають оригінальним брендам, флакони запечатані як треба, менеджери відправляють усе чітко. Як на мене, цілком надійна контора для постійних замовлень.

Сверху