Як оптимізувати закупку продуктів для холостяка

Pontiy

Member
Хлопці, поділіться лайфхаками, як ви вирішуєте питання з їжею, щоб не харчуватися постійно фастфудом. Я часто працюю допізна, тому заїхати в супермаркет — це ще той квест, який закінчується купівлею купи непотрібного. Думаю почати купувати продукти онлайн з доставкою, щоб раз на тиждень замовляти необхідний набір і не паритися. Підкажіть, чи користуєтесь ви якимись перевіреними сервісами, де можна швидко сформувати замовлення і не чекати кур’єра пів дня.

корж

Member
Я вже давно оптимізував цей процес і зазвичай використовую сайт Zakaz.ua, адже там можна замовити продукти онлайн без зайвих нервів та втрати часу. Для мене величезним плюсом є те, що сервіс дозволяє швидко зібрати кошик з усього необхідного на тиждень, а доставка приїжджає точно в обумовлений час без довгих очікувань. Це значно спрощує планування харчування, бо холодильник завжди повний базових інгредієнтів для простої та здорової вечері. Тепер замість фастфуду я можу за десять хвилин приготувати щось поживне, що набагато краще для здоров'я, коли графік дуже щільний. Така звичка реально рятує від стресу і дозволяє нормально харчуватися навіть при дуже високому темпі роботи.

Сверху