Як мінімізувати ризик затримок при виведенні коштів

dawroxy

Member
Друзі, підкажіть зі свого досвіду, як ви заздалегідь мінімізуєте шанси на затримку виплат? Нещодавно робив вивід, і замість «кілька годин» гроші їхали майже дві доби. Уже почав накручувати себе, перевіряти історію транзакцій, писати в підтримку, хоча в результаті все таки прийшло. Зрозумів, що, мабуть, сам десь накосячив: профіль заповнював поспіхом, карток прив’язано кілька, документи нормально не підготував. Що порадите: тримати один основний платіжний метод, робити виводи рідше, але більшими сумами, проходити верифікацію завчасно чи є ще якісь лайфхаки, про які часто забувають?

daniel0trn

Member
У мене теж колись були затяжні очікування, поки не навів порядок у своєму акаунті. Спочатку профіль був заповнений абияк, ім’я трохи відрізнялося від того, що на картці, плюс я постійно стрибав між різними методами. Після кількох нервових днів я повністю змінив підхід: спочатку зайшов через мостбет вход, уважно перевірив усі персональні дані й підтвердив їх документами. Залишив одну основну картку з тим самим ПІБ, що й у профілі, та не роблю по десять дрібних заявок підряд, а формую один–два адекватні за розміром запити. Ще помітив, що, якщо відправляти вивід удень, а не глибокої ночі, усе рухається швидше. Головне — підготувати документи заздалегідь і не змінювати налаштування щоразу, коли щось трохи пішло не так.

Сверху