Нещодавно оновив свій набір обладнання для відеозйомки й вирішив одразу купити хороший кейс Lowepro для транспортування техніки. Замовлення оформлював через PYN, і враження від покупки залишилися дуже позитивні pyn.com.ua/lowepro-1.html Найперше сподобалося, що магазин має великий вибір товарів Lowepro, а не кілька випадкових моделей, як це часто буває. Було з чого обрати, і це реально допомогло знайти оптимальний варіант саме під мій комплект камер та світла. Консультант детально розповів про особливості різних моделей, пояснив нюанси захисту та мобільності. Сам кейс виявився надзвичайно практичним. Усередині все налаштовується під себе, перегородки міцні, техніка не бовтається під час перевезення. Відчувається, що Lowepro створювали люди, які самі працюють із фото та відеообладнанням. Дуже якісні матеріали, хороша фурнітура та продумана ергономіка. Доставка приїхала швидко, товар був абсолютно новий, без слідів відкриття чи вітринного використання. Окремо хочу похвалити пакування — усе було надійно захищено. Після такого сервісу залишилося відчуття, що магазин дійсно дорожить репутацією. Тепер знаю, де замовлятиму аксесуари для техніки надалі.