Фенікс маркет

gavyukko

Member
Працюю механіком і чудово знаю, наскільки багато залежить від нормального обладнання. Навіть хороший майстер може витратити зайвий час, якщо робоче місце погано оснащене або техніка незручна в експлуатації. Тому до покупки обладнання для нашого сервісу поставилися серйозно. Частину необхідних позицій вирішили замовити у Fenix Market fenix-market.com Зізнаюся, спочатку ставився до покупки досить скептично, бо зараз багато магазинів красиво описують товари, а на практиці вони можуть виявитися далеко не такими якісними. Але цього разу очікування виправдалися. Обладнання приїхало нормально запакованим, усі замовлені позиції були на місці. Після перевірки та встановлення одразу стало зрозуміло, що покупка вдала. Конструкція міцна, усе продумано для нормальної роботи, нічого не виглядає зайвим або декоративним. Найголовніше — обладнання зручне саме в процесі ремонту автомобілів. Коли працюєш протягом усього дня, такі деталі дуже відчуваються. Плюсом вважаю і те, що перед покупкою можна було отримати консультацію та уточнити моменти, які мене цікавили. Не довелося самостійно здогадуватися, яка саме комплектація буде оптимальною. Загалом залишився задоволений. Для мене хороший магазин — це не той, де просто багато товарів, а той, де можна придбати практичне обладнання та потім без проблем ним користуватися. У Fenix Market саме такий досвід і отримав.

Сверху