Досвід укладки та вибору плитки для подвір’я

ukr.net

Member
Привіт всім. Роблю зараз подвір’я і вже трохи «наївся» інформації, але все одно є сумніви по плитці. З того, що зрозумів — важлива не тільки сама плитка, а й основа та виробник. Але от питання: чи є зараз на ринку реально стабільні варіанти, які витримують нормальні навантаження (машина, зима, сніг)? І де ви зазвичай берете — напряму у виробника чи через магазини?

gucci

Member
Як дизайнер ландшафтних проєктів я постійно шукаю надійних постачальників матеріалів, бо від цього залежить кінцевий результат роботи з клієнтами. Нещодавно відкрила для себе інтернет-магазин Планета2000, і він став для мене справжньою знахідкою. Тут є великий вибір рішень, зокрема тротуарна плитка різних стилів, що дозволяє створювати як класичні, так і сучасні простори. Мені сподобалося, що менеджери розуміються на продукції і можуть порадити оптимальний варіант саме під проєкт. Кілька разів замовляла тротуарну плитку для клієнтів і жодного разу не було проблем із якістю або термінами доставки. Матеріал виглядає презентабельно і добре витримує погодні умови, що дуже важливо для довговічних проєктів. Після укладки території виглядають завершеними та гармонійними, а клієнти залишаються задоволені. Я точно планую й надалі співпрацювати з Планета2000, бо це економить мій час і підвищує рівень моїх проєктів.

Сверху