Дизайн магазину хочу замовити

Є невелике торгове приміщення, і головна проблема в тому, що потрібно розмістити достатньо товару, але не перетворити магазин на склад із вузькими проходами. Плюс хочеться зробити нормальну вітрину, продумати освітлення та залишити покупцям достатньо простору для огляду. Самостійно це все прорахувати складно, особливо коли потрібно ще й зберегти впізнаваний стиль бренду. Чи є сенс доручати таке завдання професійній компанії?

kilivivin

Member
Так, особливо коли площа обмежена. Тут грамотне зонування може дати набагато більше, ніж просто додаткові квадратні метри. Я б звернув увагу на CCG Development https://www.ccg.ua/dyzajn-magazynu/ , оскільки в їхньому підході до дизайну магазинів окремо враховується ефективне використання торгової площі. Вони працюють із розташуванням стелажів, меблів, вітрин, проходів і зон навігації, щоб покупцеві було легко переміщатися та знаходити потрібні товари. При цьому дизайн має відповідати концепції бренду й цільовій аудиторії, а меблі пропонується підбирати так, щоб вони не перевантажували простір. Можливість зробити 3D-візуалізацію теж корисна: можна заздалегідь побачити майбутній магазин в об’ємі та зрозуміти, чи достатньо вільного місця, чи правильно працює освітлення і як виглядатимуть торгові зони. Тому CCG Development я б розглядав як один із варіантів, якщо хочеться отримати продуманий дизайн магазину, а не просто стандартне оздоблення приміщення.

Сверху