Діагностика дефіциту вітамінів без крові

IvanNechaev

Member
Всім привіт. Хочу перевірити рівень вітамінів та мікроелементів в організмі, бо шкіра стала дуже сухою, а нігті постійно ламаються. Здавати купу окремих аналізів крові у лабораторіях дуже дорого, та й уколів я боюся з самого дитинства до паніки. Чула, що зараз є методи виявлення дефіцитів речовин безконтактно за допомогою апаратів у Києві. Хто проходив такий скринінг?

Привіт. Купувати дорогі вітаміни в аптеці навмання - це сомнительна затія, бо ти можеш пити те, чого в тебе і так достатньо в тканинах. Краще зробити точний апаратний чекап, який зчитує біофізичні показники кожної клітини тіла і відразу показує всі твої дефіцити. На сайті https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з функціональної діагностики та дізнатися про виявлення браку речовин. Тобі просто надевають безболісні датчики, процедура займає всього годину і проходить у дуже комфортних спокійних умовах для пацієнта. Система видає повну розкладку по всіх мінералах, амінокислотах та вітамінах групи В, D і так далі відразу на екран. Я так дізналася про брак заліза та цинку, хоча звичайний гемоглобін показував відносну норму. Лікар в центрі у Києві дуже детально розписав мені схему відновлення під мої дефіцити. Шкіра прийшла до норми буквально за два тижні, і нігті стали міцними без жодного уколу.

IvanNechaev

Member
Дякую за детальний відгук про дефіцити заліза, відсутність уколів - це для мене найголовніший фактор при виборі клініки. Рада почути, що результати видають відразу за годину обстеження. Буду записуватися на прийом у Києві через їхній сайт.

Сверху