Де знайти надійне професійне спорядження для полювання на осінньо-зимовий період?

Всім здорові були. Почав заздалегідь готувати теплий комплект речей, бо минулого року на засидці ледь дуба не врізав у старому бушлаті. Шукаю якісне професійне спорядження для полювання, щоб тримало мінус і захищало від вітру. Поки не можу визначитися: брати наш бренд чи краще під збирати на американський Sitka або щось схоже? І головне — де його зараз вигідніше купувати, щоб без шаленої націнки? Буду вдячний за будь-які підказки щодо магазинів.

Згоден, у звичайних воєнторгах чи туристичних лавках знайти щось суто мисливське з правильним функціоналом зараз важко, сам обійшов кілька точок у місті й нічого толкового не знайшов. Скрізь або тактичний одяг, або прості рибальські комбінезони, які шуршать під час кожного кроку. Мені порадили не витрачати час на загальні сайти, а дивитися спеціалізовані каталоги, тому я замовив жилет з патронташем та шкіряні черевики на платформі Safari https://safari.dp.ua у них там непоганий вибір саме для нашого брата. Черевики довелося розношувати тижні два, бо спочатку сильно тиснули в підйомі, але зараз сіли по нозі як влиті, а жилет взагалі супер. Там хоч консультанти розуміють різницю між ходовим екіпом і тактикою.

Сверху