Де зараз можна замовити якісну вишиванку, щоб не з синтетики?

Galet

Member
Шукаю вишиванку, але вже двічі натрапляла на синтетику під виглядом льону. Хочу нормальну тканину, щоб дихала, і щоб візерунок не сипався після прання. Може, хтось нещодавно замовляв? Цікавлять чоловічі та жіночі варіанти, можливо навіть дитячі.

hepaka

Member
У мене була така ж ситуація. Фото красиві, а приходить синтетика. Раджу дивитись, щоб був вказаний склад тканини і реальні фото, а не з каталогу. Я купувала лляну сорочку з машинною вишивкою, виглядає як ручна. Головне не гнатися за дешевизною, бо потім можуть бути розчарування.

Розміри часто не співпадають, тканина груба або тонка як марля. Ще звертайте увагу, щоб узор був саме вишитий, а не надрукований зараз такого повно. Якщо на фото видно шов зблизька, то це добрий знак. Краще трохи переплатити, ніж потім викинути.

Доброго дня. Я нещодавно теж шукав нормальну вишиванку, хотів для себе і дружини. Знайшли класний варіант, справжня машинна вишивка, тканина лляна, після прання не сідає і не линяє. Сподобалось, що є чоловічі, жіночі й дитячі моделі в одному стилі.
Дивився в Крамії https://kram.kr.ua/ вибір великий, усе виглядає охайно й без надлишкової синтетики. Розміри відповідають, кольори насичені, узори акуратні. Якщо хочете щось справді якісне і традиційне, там можна знайти гідні варіанти.

Сверху