Доброго дня! Планую оновлювати електротехніку вдома — розетки, вимикачі, модульне обладнання. Не хочу купувати «наосліп», бо важлива якість, сертифікати та швидка доставка. Хто вже замовляв онлайн і може поділитися реальним досвідом?
Доброго дня! Планую оновлювати електротехніку вдома — розетки, вимикачі, модульне обладнання. Не хочу купувати «наосліп», бо важлива якість, сертифікати та швидка доставка. Хто вже замовляв онлайн і може поділитися реальним досвідом?
Нещодавно робила замовлення в інтернет-магазині Scneider Electric https://s-electric.com.ua/ і залишилася задоволена. Асортимент великий: від простих бюджетних розеток і вимикачів до преміум-дизайну, є монтажні коробки, модульне обладнання та аксесуари для кабелів, навіть зарядні станції для електромобілів. Консультанти допомогли підібрати те, що потрібно саме для мого дому, замовлення приїхало швидко, пакування було надійним. Після встановлення видно, що продукція якісна — механізми працюють плавно, матеріали міцні, дизайн сучасний і акуратний, тож магазин можна сміливо рекомендувати.