Де швидко глянути чи є на людину борги та виконавка

tom7654

Member
Добрий день. Хочу купити машину з рук, продавець нормальний на вигляд, але щось мене гризе. Машина 2019 року, ціна нижче ринку на 15%. Підозрюю, що може бути кредитна або в заставі, або на людині виконавчі провадження висять. Підкажіть, будь ласка, де можна нормально перевірити за ПІБ власника: чи є на нього борги, виконавчі провадження, арешти на майно, штрафи тощо?

vlad021

Member
Якщо хочеш швидко і надійно – заходь на scanbe.io. Це один з найкращих варіантів саме для такого пошуку. Там є реєстр виконавчих проваджень + ще 30+ державних реєстрів. За ПІБ людини за секунди видає звіт: виконавчі провадження (статус, суми, стягувачі), судові рішення, реєстр боржників, податкові борги, штрафи ПДР, аліменти, нерухомість, участь у судах тощо. Дуже зручно перед купівлею авто чи нерухомості. Оновлюється майже щодня. Я перед кожною серйозною угодою перевіряю так продавця – вже кілька разів знаходив приховані борги і арешти. Краще заплатити 50-100 грн за перевірку, ніж потім втрачати сотні тисяч. Спробуй, не пожалкуєш.

ryna021

Member
Я теж перед покупкою машини перевіряв продавця саме так. Виявилось, що на ньому висіло 3 виконавчі від мікрокредитів і один арешт на транспортні засоби. Продавець навіть не знав, що в нього арешт стоїть. Відмовились від угоди. Сервіс реально рятує від проблемних авто.

Сверху