Де можна купити тушку качки для запікання?

hepaka

Member
Добрий день, де зараз можна купити тушку качки для запікання? Мені важливо, щоб вона була свіжа, без неприємного запаху, з гарною жирністю та підходила для запікання цілком. Дуже хочу приготувати сімейну вечерю, тому хотілося б знайти дійсно якісний продукт, а не щось випадкове з ринку чи супермаркету. Може, хтось вже купував і може поділитися перевіреним місцем?

Galet

Member
Нещодавно придбав тушку качки для запікання на місцевому ринку. Відразу звернув увагу на свіжість — колір приємний, запах нейтральний, а сама туша досить щільна. Коли готував, м’ясо виявилося соковитим, з насиченим смаком, без зайвої сухості. Запікалося рівномірно, шкіра стала золотистою та хрусткою.

Скажу чесно, я зазвичай обережно ставлюся до покупки птиці, але ця туша качки приємно здивувала. М’ясо виявилося ніжним, ароматним і не пересохло при запіканні. Навіть при мінімальному маринуванні смак був насиченим, а жир розподілився рівномірно, що надало страві соковитості. Шкіра гарно підрум’янилася, і жодної неприємної гіркоти не було.

Чесно кажучи, я довго шукав нормальну тушку качки для запікання, бо раніше стикався з пересушеним м’ясом або занадто жирною шкірою. Цього разу вирішив спробувати та купив тушку качки в МЕТРО https://www.metro.ua/chomu-metro/products/myaso-i-ptitsa/gusak-i-kachka М’ясо виявилося щільним, з гарним природним кольором, запах свіжий, без сторонніх ноток.
Замаринував трохи, потім запік, і результат перевершив усі очікування — соковите, м’яке всередині, з хрусткою золотистою скоринкою. До речі, у МЕТРО вибір був дуже зручний, є різні варіанти тушок, можна обрати за вагою та свіжістю, що значно полегшило процес покупки.

Сверху