Де купити змішувач?

Mary

Member
Уже третій день дивлюся різні сайти, а вибрати ніяк не можу. Хочеться, щоб і якість була нормальна, і не переплатити, але найбільше переживаю, щоб не прийшов товар, який зовсім не схожий на фото. Якщо хтось замовляв останнім часом, порадьте, де все пройшло без нервів.

Erika

Member
Уже третій день дивлюся різні сайти, а вибрати ніяк не можу. Хочеться, щоб і якість була нормальна, і не переплатити, але найбільше переживаю, щоб не прийшов товар, який зовсім не схожий на фото. Якщо хтось замовляв останнім часом, порадьте, де все пройшло без нервів.
У мене така сама історія була кілька тижнів тому. Спочатку теж думала, що доведеться їздити по магазинах, але часу зовсім не було, тому вирішила ризикнути. У підсумку замовляла через інтернет-магазин AQUAURA, бо потрібно було швидко купити змішувач і ще кілька дрібниць для ванної. Найбільше сподобалось, що не довелося нічого вгадувати: фотографії нормальні, характеристики зрозумілі, після оформлення одразу зв'язалися, відповіли на мої запитання і без проблем відправили замовлення. Коли відкрила посилку, навіть зітхнула з полегшенням — усе було саме таким, як очікувала, тому після цієї покупки страх замовляти сантехніку онлайн вже зник.

Сверху