Де краще замовити якісну ПЕТ-тару для розливу напоїв?

QuestOnToilet

New Member
Вітаю всіх! Зараз активно займаюся запуском власного виробництва крафтових напоїв і зіткнувся з тим, що вибір упаковки — це справжній квест. Мені потрібна якісна ПЕТ-тара, яка б не тільки виглядала презентабельно, а й була надійною у використанні. Хочеться знайти перевіреного постачальника, який цінує репутацію та дотримується термінів. Можливо, хтось із вас уже має досвід співпраці з виробниками пляшок і може порадити надійну компанію? Буду дуже вдячний за ваші рекомендації та поради, адже хочеться почати справу з якісного продукту. Чекаю на ваші відповіді!

Я довго перебирав варіанти, їздив по складах, дивився зразки, поки випадково не вийшов на прямий контакт із виробництвом, де роблять основу для видуву. Виявилося, що якщо брати напряму там, де працює Завод преформ https://dzp.com.ua/ то проблем із геометрією пляшки та прозорістю пластику взагалі не виникає. У них дуже жорсткий контроль за якістю сировини, тому стінки виходять рівномірними, і при транспортуванні нічого не тече та не деформується. Я спочатку взяв невелику партію на пробу, подивився, як поводиться кришка, наскільки щільно сідає кільце, і залишився повністю задоволений результатом. Зараз замовляю вже великим оптом, і хлопці жодного разу не підвели за термінами, що в нашій справі взагалі на вагу золота. Головне, що кінцевий продукт у такій упаковці виглядає солідно і покупець не боїться брати його в руки, тому раджу просто придивитися до перевірених техпроцесів і не витрачати час на сумнівних посередників, які не гарантують стабільності кожної одиниці товару в партії.

Сверху