Чому важливо розуміти доцільність засобу

KasaSamp3456

Active Member
Буває так, що косметика технічно дуже хороша, дорога, натуральна, але вона не працює. І я звинувачую себе, що в мене "погана" шкіра. Насправді, проблема частіше криється в невідповідності засобу поточним потребам. Шкіра може бути зневодненою, жирною, чутливою або віковою — і для кожного стану потрібна своя формула. Застосування потужних антивікових компонентів у молодому віці може загальмувати власне вироблення колагену, а занадто легкі текстури взимку не захистять від морозу. Я навчилася оцінювати не "модність" продукту, а його доцільність. Це як приймати вітаміни: без призначення лікаря вони можуть бути марними або навіть шкідливими. Так само з косметикою: потрібен професійний погляд, який визначить, чи варто витрачати час на цю сироватку зараз, чи краще відкласти її на півроку. Тільки коли дія засобу збігається з фізіологією вашої шкіри, ви отримуєте той вау-ефект, про який всі говорять. Інакше це просто марна трата текстури. Подробиці тут: https://kochegarka.com.ua/soncezakhist-shodnya-chomu-krem-potriben-navit-u-pokhmuru-pogodu/ .

Сверху