Чи варто робити рентген при незначному забої?

vlad021

Member
Привіт! Нещодавно я впав і вдарив ногу, з’явився невеликий біль і синяк. Зараз він поступово зменшується, але я переживаю, що можливо є мікроперелом або внутрішні пошкодження, які не видно зовні. Чув, що цифровий рентген дозволяє дуже точно оцінювати стан кісткових тканин і може виявити навіть невеликі тріщини або зміщення. Чи варто мені робити обстеження зараз, навіть якщо симптоми здаються несерйозними?

tom7654

Member
Я б точно радив зробити обстеження, навіть якщо біль здається невеликим. Цифровий рентген дає дуже точну картину стану кісток і дозволяє швидко виявити навіть найменші ушкодження. У центрі HBMedical, наприклад, є цифровий рентген кабінет , де обстеження проводять досвідчені фахівці на сучасній системі DRGEM DIAMOND. Перевага цифрового методу в тому, що зображення високої якості дозволяє лікарю точно оцінити переломи, тріщини, а також стан м’яких тканин поруч із кісткою. Обстеження проходить швидко, безболісно, а результати можна отримати протягом кількох годин. Навіть якщо у вас є сумніви, це допомагає уникнути ускладнень у майбутньому.

Сверху