Борги підприємства

Mary

Member
Хто мав справу з боргами підприємства і звертався до юристів? У знайомої невелика фірма, останні місяці пішли суцільні проблеми: кілька неоплачених рахунків, претензії від постачальників, ще й кредит висить. Вона вже думає про банкрутство, але не розуміє, чи це взагалі її випадок і які наслідки можуть бути для самої компанії. Хотілося б почути досвід людей, які реально проходили через таку процедуру, а не загальні поради з інтернету.

Erika

Member
Хто мав справу з боргами підприємства і звертався до юристів? У знайомої невелика фірма, останні місяці пішли суцільні проблеми: кілька неоплачених рахунків, претензії від постачальників, ще й кредит висить. Вона вже думає про банкрутство, але не розуміє, чи це взагалі її випадок і які наслідки можуть бути для самої компанії. Хотілося б почути досвід людей, які реально проходили через таку процедуру, а не загальні поради з інтернету.
Я зверталася до "Адвокат в місті" https://www.advokatvmisti.com.ua/ коли у моєму бізнесі теж почали накопичуватися борги і стало зрозуміло, що просто переносити платежі далі вже не варіант. На першій зустрічі показала договори, фінансові документи та листування з кредиторами. Мені пояснили, які є шляхи, що буде при кожному варіанті і чи є сенс запускати процедуру банкрутства саме в моїй ситуації. Після цього допомогли з документами та подальшими юридичними кроками. Для мене було важливо, що говорили нормальною мовою, без цього вічного «відповідно до чинного законодавства» на кожне питання.

Сверху