База підприємств: чи варто вкладатися?

Erika

Member
Всім привіт! Планую активніше працювати з клієнтами по всій Україні, і думаю про покупку бази підприємств для email-розсилок та дзвінків. Хтось вже користувався подібними сервісами? Чи реально отримати актуальні контакти і чи окупається така інвестиція?

Mary

New Member
Всім привіт! Планую активніше працювати з клієнтами по всій Україні, і думаю про покупку бази підприємств для email-розсилок та дзвінків. Хтось вже користувався подібними сервісами? Чи реально отримати актуальні контакти і чи окупається така інвестиція?
Я користувалася базою від UA-REGION https://www.ua-region.com.ua/ і можу сказати, що це дійсно спрощує роботу. Уся інформація зібрана у зручному Excel-файлі, є телефони, email, адреси та види діяльності компаній, і дані постійно оновлюються. Завдяки цьому можна швидко відсортувати потрібні регіони та сфери, інтегрувати в CRM і запускати розсилки чи дзвінки. Контакти реально працюють, звернень стало більше, і економія часу відчутна — не треба витрачати години на ручний пошук. Так що для тих, хто планує масштабувати бізнес, така база реально дає перевагу.

Сверху