Автосервіс «все в одному» — чи реально знайти?

lasikas

Member
Доброго дня! Звертаюся до тих, хто має досвід зі львівськими сервісами. Потрібен один майданчик, де можна зробити і вихлоп, і тюнінг, і комплексну діагностику. Хочу заощадити час, бо працюю багато, а авто потрібно тримати в порядку. Буду вдячна за рекомендації, якщо маєте перевірені варіанти.

gucci

Member
Після неприємного досвіду в іншому СТО я з недовірою шукав новий сервіс, який би справді працював чесно і якісно. Друг запропонував звернутися в автосервіс Львів https://clean-kat.com.ua/lviv/ на Стрийській, 45В, і вже з перших хвилин стало зрозуміло, що це зовсім інший рівень. Тут займаються всім — від діагностики до складних ремонтів, працюють із легковими та вантажними авто, а весь процес прозорий і зрозумілий. Майстри уважно вислухали, оглянули машину, дали чіткі рекомендації, а не намагалися нав’язати зайві послуги. Ремонт виконали швидко, якісно і з гарантією до 12 місяців, що одразу викликало довіру. Дуже радий, що знайшов місце, де можна спокійно залишити авто й бути впевненим у результаті.

Сверху