Пила ручна для дерева

Erika

Member
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, яку ручну пилу краще обрати для роботи з деревом у побутових умовах і на невеликих будівельних роботах? Потрібно періодично пиляти дошки, бруси та інколи суху деревину, тому важливо, щоб інструмент не клинив, давав рівний різ і не вимагав надмірних зусиль під час роботи. Також цікавить, чи є різниця між простими моделями і більш професійними варіантами, якщо використовувати її час від часу.

Mary

Member
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, яку ручну пилу краще обрати для роботи з деревом у побутових умовах і на невеликих будівельних роботах? Потрібно періодично пиляти дошки, бруси та інколи суху деревину, тому важливо, щоб інструмент не клинив, давав рівний різ і не вимагав надмірних зусиль під час роботи. Також цікавить, чи є різниця між простими моделями і більш професійними варіантами, якщо використовувати її час від часу.
Я нещодавно якраз займалася дрібним ремонтом у дворі та підготовкою дерев’яних елементів для конструкцій, тому довелося підібрати інструмент, який не підводить у процесі роботи і не «стрибає» по дереву. Після звернення до «Profitool» мені допомогли обрати більш зручний варіант під мої задачі, і вже в роботі він виявився досить практичним. Пила ручна для дерева добре справлялася як із сухими дошками, так і з більш щільним брусом, різ ішов рівно без зайвих сколів, і в результаті робота йшла значно швидше та комфортніше, ніж я очікувала.

Сверху