Erika
Member
Замовляла в інтернет-магазині «АгроШел» жатку похилу камеру для свого комбайна СК-5М НИВА https://agroshel.com/ua/g144488912-zhatka-naklonnoj-kamery Спершу не знала, чи знайду саме те, що потрібно, бо стара деталь давно зносилася. На сайті все зрозуміло, є великий вибір запчастин, а менеджери допомогли підібрати правильну деталь і навіть порадили, як краще її встановити, щоб усе працювало без проблем.
Посилка приїхала дуже швидко, уже наступного дня після замовлення, доставка пройшла без пригод. Ціна нормальна, ніяких додаткових переплат не було, а підтримка реально уважна — відповіли на всі мої питання, навіть на ті, що я сама не зовсім розуміла. Тепер точно знаю, куди звертатися, якщо знадобляться деталі для похилої камери комбайна.
Посилка приїхала дуже швидко, уже наступного дня після замовлення, доставка пройшла без пригод. Ціна нормальна, ніяких додаткових переплат не було, а підтримка реально уважна — відповіли на всі мої питання, навіть на ті, що я сама не зовсім розуміла. Тепер точно знаю, куди звертатися, якщо знадобляться деталі для похилої камери комбайна.