Хочу срібну цепочку на подарунок - яку довжину брати?

hepaka

Member
Хочу срібну цепочку на подарунок, але не знаю яку довжину вибрати. Хочеться щоб виглядала акуратно і підходила до більшості образів. Не впевнений чи краще коротку на шию, чи довшу. Хочу щоб не спирала на одяг сильно і не була дуже масивною. Хто знає які довжини зараз найбільш універсальні, порадьте конкретно, будь ласка.

Galet

Member
Я зазвичай обираю 45 см, це стандартна довжина для більшості ланцюжків. Лежить добре, не спадає і не дуже коротка. Якщо хочеш щоб можна було носити поверх кофти, тоді можна трохи довшу 50 см. Ще важливо врахувати товщину ланцюжка, тонкий виглядає витонченіше, товстий може бути важким і помітним, особливо на тонкому одязі.

Маю декілька ланцюжків різної довжини і можу сказати точно, що універсальна довжина для подарунка це 45-50 см. Ланцюжок 40 см сидить майже завжди щільно на шиї, але не всі люблять таке. 50 см можна комбінувати з підвісками, виходить багатший образ. Якщо даруєш людині яка любить експериментувати з прикрасами, 50 см буде кращим варіантом, бо короткий обмежує.

Я завжди дивлюсь на щільність плетіння і довжину разом. Для подарунка зазвичай раджу 45 см, бо сидить природно, не бовтається сильно, добре підходить до будь-якого одягу. Якщо хочеться варіативності, 50 см теж підійде, можна носити наодинці або з підвіскою.
Щоб зрозуміти точніше, я переглядав різні варіанти на сайті і помітив, що там є зручна підбірка різних довжин, там можна подивитись усі моделі і вибрати оптимальний срібний ланцюжок https://sribnakraina.ua/ua/cepochki особливо якщо хочеш оцінити як виглядатиме на шиї та яку товщину краще брати.

Сверху