Воєнне страхування: реально працює?

gucci

Member
Вітаю! Цікавить страхування від воєнних ризиків для бізнесу та майна. Читала про різні пропозиції, але складно зрозуміти, де реально виплатять у критичних ситуаціях. Може, хтось уже оформляв таку страховку і може розповісти про свій досвід, щоб не потрапити на непотрібні обмеження чи підводні камені?

lasikas

Member
Після останніх новин про нестабільну ситуацію в країні я зрозуміла, що необхідно подбати про безпеку бізнесу та майна. Звернулася до страхової компанії Інго, і вони допомогли мені оформити надійний пакет для захисту від непередбачуваних ситуацій. Я обрала страхування від воєнних ризиків https://ingo.ua/services/riziki-komerczijnogo-ta-promislovogo-majna/strakhuvannia-maina-vid-voiennykh-ryzykiv і це надало мені величезне відчуття спокою та впевненості. Менеджери все детально пояснили, відповіли на всі питання та навіть запропонували додаткові опції для бізнесу. Дуже приємно працювати з компанією, яка дійсно розуміє потреби клієнта і робить все для його безпеки. Тепер я знаю, що у складні часи мої інтереси надійно захищені, і це додає впевненості у кожному дні.

Сверху