Це у мене тільки так? Кожного вечора голова болить від того що ж смачного приготувати.. що у вас сьогодні на вечерю? Бо щось макарони і гречка вже в печінках сидять.
Мене цей «кухонний квест» до сказу доводить, коли стоїш перед холодильником і розумієш, що чергову порцію гречки вже просто бачити не можеш. Я в такі моменти зазвичай не мучу себе довгим стоянням біля плити, а просто роблю щось швидке, але по-справжньому королівське.
От сьогодні, вирішили влаштувати маленьке свято і замовили додому свіже м'ясо в Мясторії, у них там взагалі повно крутих напівфабрикатів і страв, які не треба пів дня готувати. Якщо реально хочете змінити раціон і відчути справжній смак життя, дуже раджу закинути на сковорідку
стейк стріплойн прайм https://myastoriya.com.ua/ua/syraya-produktsiya/steyki/steyki-striployn/steyk-striployn-prime.html смажиться він лічені хвилини, а задоволення отримуєш — як від походу в дорогий ресторан. Це той випадок, коли мінімум зусиль дає максимум результату, і голова про вечерю вже не болить, бо до такого соковитого м'яса достатньо звичайного овочевого салату. Спробуйте, це реально рятує від кухонної рутини!