Служба евакуаторів у Києві

lasikas

New Member
Хей, автолюбителі! Чи є у вас на прикметі служба евакуаторів у Києві, які працюють без затримок та зайвих питань? Хотілося б знайти компанію, що реально допомагає у критичних моментах та не деруть втридорога. Буду вдячний за рекомендації та особистий досвід!

ukr.net

New Member
Якось зіштовхнувся з проблемою – авто заглохло просто на дорозі, і треба було терміново евакуювати. Від знайомих почув про "Альфа", які працюють без посередників і пропонують адекватні ціни. Зателефонував, і був приємно здивований сервісом. По-перше, диспетчер швидко оформив заявку, усе розпитав і одразу назвав вартість – без сюрпризів і прихованих доплат. По-друге, машина прибула дуже швидко, хоча я очікував, що доведеться чекати довше. Водій досвідчений, усе зробив акуратно – авто на платформі зафіксували надійно, без жодних ризиків. І, що важливо, працюють вони 24/7, тож не має значення, коли трапилася неприємність. Мені довелося викликати евакуатор майже вночі, і все пройшло без проблем. Якщо шукаєте евакуатор в Києві https://evakuator.company/ можу сміливо рекомендувати "Альфа" – швидко, вигідно і без зайвих нервів!

Сверху