Хочу для себе придбати 1-кімнатну квартиру десь недалеко від Києва. Так можна було б і більшу, але в борги залізати не хочу, а грошей на більшу квартиру навряд вистачить. Порадьте як знайти і де подивитись?
Розумію тебе в плані боргів — зараз такий час, що краще розраховувати тільки на те, що реально є в кишені. Однокімнатна квартира — це чудовий старт, тим паче, що в передмісті чи в спальних районах можна знайти дуже затишні варіанти за адекватні гроші, які з часом буде легко здати або перепродати. Я б на твоєму місці не морочився з безкоштовними дошками оголошень, де половина пропозицій — це просто заманухи, а одразу дивився актуальні бази великих агентств, де інформація перевірена. Наприклад, в агентстві нерухомості "Маяк" дуже зручна навігація, ти можеш просто зайти в розділ
https://mayak.kiev.ua/catalog/kyiv/flats-sale/room-count-1 і самостійно оцінити, які ціни зараз на ринку. Там зазвичай реальні фото і детальні описи, тож картинка в голові складеться набагато швидше. Головне, коли обереш кілька варіантів і поїдеш дивитися, звертай увагу не тільки на ремонт, а й на інфраструктуру поруч, щоб потім не довелося витрачати пів дня на дорогу за продуктами. Впевнений, що твій ідеальний варіант точно знайдеться, головне — почати шукати!