Шукаю український портал про відеоігри з гарною спільнотою!

lasikas

New Member
Всім привіт! Я шукаю український сайт або форум, де можна обговорювати відеоігри, ділитися враженнями та знаходити корисну інформацію про ігрову індустрію. Важливо, щоб ресурс був актуальним, мав гарний дизайн і дружню атмосферу. Може, хтось знає такі портали і може порадити щось цікаве?

ukr.net

New Member
З дитинства відеоігри були для мене способом поринути у фантастичні світи, пережити неймовірні пригоди та просто цікаво провести час. І навіть зараз, коли ігрова індустрія досягла небачених висот, я продовжую захоплюватися цим дивовижним мистецтвом. Щоб не загубитися в океані новин та релізів, я постійно читаю український портал про відеоігри та ігрову індустрію https://uaplay.com.ua/ тут зібрана найактуальніша інформація про нові проєкти, цікаві механіки, інтерв’ю з розробниками та навіть історії створення культових ігор. Дуже круто, що є платформа, де можна отримувати якісний україномовний контент про гейминг без зайвого шуму. Якщо вам теж цікава ця тема, обов’язково заходьте — знайдете багато корисного!

Сверху